Besprijekorne montažne kuće koje traju

Etablirani smo proizvođač prefabriciranih montažnih drvenih kuća u Švedskoj gdje smo izgradili stotine obiteljskih kuća, luksuznih vila, tipskih kuća i kuća u nizu. Svaka naša kuća postaje jedinstveni obiteljski dom, izgrađen od drveta koje dolazi iz obližnjih šuma. Volimo drvo kao građevinski materijal zbog brojnih prednosti, stoga namjeravamo raditi s drvetom i u budućnosti. Šuma je naš drugi dom i mi brinemo o njoj. Koristimo drvo isključivo iz šuma koje se obnavljaju.

Naše kuće gradimo u tvornici koja je opremljena sa najsuvremenijim robotskim strojem za proizvodnju prefabriciranih montažnih kuća. U našoj tvornici drvena građa ulazi na jednom kraju, a gotova Radman Homes prefabricirana montažna kuća izlazi na drugom kraju. Time je proces izgradnje kuća u potpunosti pod našom kontrolom.

Nudimo vam široki izbor kataloških kuća kako bi svatko mogao pronaći onu koja ispunjava sve tražene zahtjeve. Sve kuće su projektirane kako bi maksimalno zadovoljile funkcionalnost i fleksibilnost prostora, te se na taj način mogu prilagoditi svakom pojedincu. 

Bez obzira koji model kuće odaberete, možete biti sigurni da ćemo vam izgraditi udoban dom u kojem ćete se osjećati opušteno, sretno i zadovoljno – u skladu s prirodom.

Sigurna smo građevinska tvrtka u privatnom vlasništvu. Započeli smo s radom prije više od 10 godina. S vama smo tijekom i nakon izvedbe kuće, jer pružamo 2-godišnju garanciju za završne obrtničke radove, te 10-godišnju garanciju na građevinski dio kuće, a sve u skladu sa zakonom o građenju.

Dom je odraz vaših očekivanja i naših vrijednosti, stoga dajemo prioritet održivosti kod odabira materijala za gradnju. Naši su prefabricirani montažni domovi izgrađeni da traju i da budu energetski učinkoviti. U Radman Homesu ne gradimo kuće, već domove prilagođene vašem životnom stilu i željama. Cijeli proces, od potpisa ugovora do useljenja, traje 6 mjeseci.

Lilla_8

Naša vizija

Etičnim poslovanjem i brigom o kupcima postajemo sinonim za niskoenergetske montažne kuće te njihove ekološke i zdravstvene prednosti nad tradicionalnom gradnjom.

Naša misija

Svojim kućama pružamo najvišu razinu kvalitete stanovanja što postižemo korištenjem visokokvalitetnih materijala te motodama proizvodnje i montaže usvojenim na Švedskom tržištu.

Temeljne

vrijednosti

Fokus na kupce

Razumijemo da je kupnja doma velik korak pa izvrsno korisničko iskustvo temeljimo na stavljanju korisnikovih želja i potreba na prvo mjesto. Svakoj kući pristupamo kao svojoj vlastitoj, ponosni jer je ona rezultat povjerenja naših kupaca te kreativnosti naših zaposlenika.

Z

Kvaliteta

Prilikom proizvodnje i montaže kuća fokusiramo se na kvalitetu izrade i materijala čime osiguravamo najvišu razinu kvalitete i dugotrajnosti naših kuća.

Suradnja

U svom poslovanju uvijek nastojimo njegovati dobre odnose, ali i biti proaktivni, što se odražava kroz uspješnu suradnju sa svim našim partnerima te pozitivnoj promociji montažnih kuća kao alternative tradicionalnoj gradnji.

Okoliš i zdravlje

Zdravlje naših zaposlenika i kupaca shvaćamo ozbiljno. Tehnike gradnje i materijali koje ugrađujemo u naše kuće su ekološki prihvatljivi, nemaju negativnih utjecaja na zdravlje i okoliš te prolaze najzahtjevnija testiranja kvalitete i sigurnosti.

Zajednica

Naše kuće trajat će generacijama pa se u svemu što radimo trudimo voditi principima etičkog poslovanja. Svoju proizvodnju ciljano smo pokrenuli upravo u Hrvatskoj, dok angažmanom i sudjelovanjem u društveno korisnim projektima podupiremo rast i razvoj naše zajednice.