Mobilne modularne kuće

Mobilne modularne kuće mijenjaju način na koji razmišljamo o gradnji i životnom prostoru. Odaberite željene module kuće, a mi ćemo ih izgraditi u kontroliranim uvjetima te postaviti na željenoj lokaciji.

Upoznajte mobilne modularne kuće

Mobilne modularne kuće gradimo u CLT(cross-laminated timber) tehnologiji do visokog stupnja završenosti, a proizvode se izvan gradilišta u kontroliranom tvorničkom okruženju. Konstruirane su u modulima koji se mogu jednostavno transportirati i sastaviti na licu mjesta. Moduli od kojih se kuće proizvode su maksimalnih dimenzija DxŠxV 650x250x250 cm. Modularne kućice se sastoje od jednog, dva ili tri dijela (modula) do sveukupno 50 m2 što čini ovakav način izgradnje pogodan za manje objekte u relativno nepristupačnim mjestima.

No neka vas njihova brza gradnja ne zavara – modularne montažne kuće sve su samo ne obične. Zapravo, oni nude širok raspon mogućnosti dizajna i mogućnosti prilagodbe. Od udobnih kućica i vikendica do elegantnih modernih rješenja – tu je modularna kuća za svaki ukus i stil.

Jedna od najvećih prednosti modularnih kuća je njihova fleksibilnost. Trebate dodatnu spavaću sobu? Nema problema! Želite dodati kućni ured ili proširiti životni prostor? Jednostavno možemo dodati još jedan modul. Ovi se domovi mogu lako prilagoditi vašim promjenjivim potrebama tijekom vremena.

Ne samo da su modularne montažne kuće svestrane, već se mogu pohvaliti i visokim standardima gradnje. Kontrolirano tvorničko okruženje osigurava preciznost i dosljednost u svakom aspektu procesa izgradnje. To rezultira izdržljivim, energetski učinkovitim kućama koje zadovoljavaju ili premašuju standarde tradicionalne gradnje.

Bez obzira tražite li elegantnu kuću za odmor ili isplativo rješenje za svoj primarni dom, modularne montažne kuće nude beskrajne mogućnosti.

Mobilne modularne kuće
Mobilne modularne kuće

Ponuda modularnih kuća

U Radman Homes-u pripremili smo i projektirali ukupno devet modula koje koristimo za izgradnju mobilnih modularnih kuća. Moduli se prema potrebi mogu dodavati i naknadno pa se tako životni prostor u bilo kojem trenutku može proširiti prema vlastitim potrebama.

Mobilna modularna kuća A

Modularna kuća Ilovik

– 2 modula
– za 4 osobe

Mobilna modularna kuća C

Modularna kuća Olib

– 3 modula
– za 6 osoba

Mobilna modularna kuća E

Modularna kuća Palagruža

– 3 modula
– za 2 osobe

Mobilna modularna kuća B

Modularna kuća Susak

– 2 modula
– za 2 osobe

Mobilna modularna kuća D

Modularna kuća Biševo

– 3 modula
– za 4 osobe

Mobilna modularna kuća F

Modularna kuća Kornat

– 1 modul
– za 2 osobe

Kontakt

11 + 6 =